Aanrijding vrachtwagen en personenauto

08 oktober 2009 door Josette Huisman

DORDRECHT - Op de A16 is op woensdagochtend 7 oktober een aanrijding tussen een vrachtwagen en een personenauto ontstaan.

De vrachtwagen, bestuurd door een 33-jarige man uit Slowakije, reed op de derde rijstrook, toen de personenauto door onbekende oorzaak tegen de rechterzijkant van de vrachtwagen reed. De personenauto werd een stukje mee gesleept, waarna deze een aantal keer rond draaide en tegen de geluidswal tot stilstand kwam. De bestuurster van de personenauto, een 36-jarige vrouw uit Dordrecht, is met nekklachten naar het ziekenhuis gebracht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.