Man steelt vis, bier en port in supermarkt aan de Voorstraat

09 oktober 2009

DORDRECHT - De politie heeft op donderdagavond 8 oktober een 39-jarige Pool aangehouden in de Voorstraat in Dordrecht. Hij werd door winkelpersoneel betrapt op diefstal in een supermarkt.

De politie werd gealarmeerd die de man buiten aanhield. Onder zijn kleding kwamen blikjes bier, een fles port, een voorverpakte lekkerbek en twee blikjes tilapia vis tevoorschijn. De man kreeg na het afleggen van een verklaring een dagvaarding. De goederen zijn retour naar de winkel.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.