Man ernstig gewond na val uit flat aan de Frank van der Goesstraat

12 oktober 2009

DORDRECHT - – In de nacht van vrijdag 9 oktober op zaterdag 10 oktober is een man ernstig gewond geraakt na een val uit het raam van een flatwoning in de Frank van der Goesstraat. Hij ligt met ernstige verwondingen in het ziekenhuis in Tilburg.  De identiteit van de man is tot op heden nog niet vastgesteld.

De Unit Vreemdelingenpolitie verricht onderzoek naar zijn identiteit. Onderzoek heeft inmiddels uitgewezen dat er geen sprake is van een misdrijf waardoor de man uit het raam viel. Verder onderzoek zal moeten uitwijzen of de man gevallen dan wel gesprongen is en wat daar de reden voor was.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.