Man rijdt onder invloed in de Waterbeekstraat en heeft mes op zak

12 oktober 2009

DORDRECHT - Een 42-jarige man uit Dordrecht is op zaterdagmiddag 10 oktober door de politie aangehouden wegens rijden onder invloed en nog een aantal overtredingen. De politie zag de man rijden op een parkeerplaats in de Waterbeekstraat. Het was de agenten bekend dat de automobilist een ongeldig verklaard rijbewijs heeft.

Bij het zien van de politie ging hij er in de auto vandoor. Na een korte achtervolging probeerde de man alsnog rennend weg te komen op de Blekersdijk. Na aanroepen stopte hij toch maar. Een blaastest wees uit dat de man onder invloed van teveel alcohol verkeerde (1,2 promille). Naast de rijontzegging bleek de man ook nog in overtreding inzake de wet Wapens en Munitie.

Hij had een verboden mes op zak. Dit mes werd in beslaggenomen. Inmiddels is de man weer vrij. Er wordt proces-verbaal opgemaakt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.