Vrouw (22) aangehouden na bedreiging

12 oktober 2009

DORDRECHT - De politie heeft op zondagmorgen 11 oktober een 22-jarige vrouw uit Dordrecht aangehouden op verdenking van bedreiging van een tankshopmedewerkster (51). De vrouw kwam ’s ochtends tanken en wilde nog een pakje sigaretten erbij. Ze bleek echter niet genoeg contant geld bij zich te hebben.

Er ontstond vervolgens tussen de vrouw en de tankshopmedewerkster discussie over de wijze van betalen. De medewerkster volgde toen ze er niet uitkwamen de procedure en belde de politie. De 22-jarige werd hierdoor boos en stapte buiten in haar auto waarbij ze op dreigende wijze op de medewerkster in de deuropening van de shop afreed en daarbij flink gas gaf. Daarna reed ze weg. Ze meldde zich korte tijd later op het politiebureau aan de Overkampweg waar ze werd aangehouden en ingesloten. De geschrokken tankshopmedewerkster heeft aangifte van bedreiging gedaan.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.