Gewelddadige diefstal van handtas aan de Tak van Poortvlietstraat

12 oktober 2009

DORDRECHT - Een 29-jarige vrouw uit Dordrecht is vrijdagavond 9 oktober omstreeks 23.15 uur slachtoffer geworden van een gewelddadige diefstal van haar tas. De vrouw fietste op de S.M Hugo van Gijnweg richting Wielwijk. Ter hoogte van de bushalte bij de Tak van Poortvlietstraat kwam er een onbekende man naast haar fietsen die haar handtas aan het stuur probeerde weg te grissen.

Door het getrek aan de tas viel zowel de man als de vrouw. Het slachtoffer begon te gillen, de man wist de handtas te pakken te krijgen en ging ervandoor op de fiets. Het slachtoffer werd ontredderd achtergelaten en geholpen door een vrouw die op haar gegil was afgekomen. De gedupeerde heeft aangifte gedaan bij de politie.

De omschrijving van de verdachte zou als volgt zijn: negroïde man, slank postuur, droeg donkere kleding. Indien iemand iets gezien heeft van deze gewelddadige diefstal wordt hij/zij verzocht zich te melden bij de politie.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.