Man met openstaande gevangenisstraf word opgepakt aan de Buizerdstraat

12 oktober 2009

DORDRECHT - De politie heeft zaterdagmorgen 10 oktober een 61-jarige man uit Dordrecht aangehouden in de Buizerdstraat. Hij had nog een gevangenisstraf openstaan van 15 dagen.

Hoewel agenten eerst voor een dichte deur stonden omdat de verdachte niet thuis was, alerte omwonenden renden de agenten achterna toen de man kort daarna thuiskwam van boodschappen doen. Hij werd daarop alsnog aangehouden en moet zijn straf uitzitten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.