Man slaat andere man met knuppel aan de Beekmanstraat

13 oktober 2009

DORDRECHT - Voor mishandeling is een 36-jarige man uit Dordrecht aangehouden. Agenten gingen op dinsdag 13 oktober 2009 rond 05.40 uur naar de Beekmanstraat in Dordrecht. Daar was een 42-jarige man uit Dordrecht met een knuppel geslagen door de verdachte.

Het slachtoffer had last van zijn rug en nek. De 42-jarige gaf aan dat de 36-jarige de verdachte was. Ze hadden onenigheid. De 36-jarige was in eerste instantie niet thuis maar kwam even later aanlopen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.