Man word agressief aan de Kameleon-ring

13 oktober 2009

DORDRECHT - Agenten hebben een 46-jarige man uit Dordrecht aangehouden. De politiemensen gingen op maandagavond 12 oktober 2009 naar een melding aan de Kameleon-ring in Dordrecht. Daar zat de 46-jarige in een woning en werd kwaad op zijn 45-jarige vrouw. De man had een fles drank weggegooid.

De verdachte wilde dat de agenten hem hielpen en vroeg wat of zij hem mee wilden nemen. De politiemensen negeerden dit verzoek. Na een paar minuten kwam weer een melding. Hij had een glas kapot gegooid. Politiemensen hielden nu de verdachte nu aan.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.