Kat wordt uit het water gehaald door brandweer en dierenambulance

13 oktober 2009

DORDRECHT - De dierenambulance heeft zich op 11 oktober over een te water geraakte kat ontfermd. Het beestje was door onbekende oorzaak in het water bij de Kuipershaven terecht gekomen en wist zichzelf op een uit het water stekende paal te hijsen. Vervolgens miauwde de drijfnatte kat zijn longen uit zijn lijf.

Omstanders wisten een bootje te regelen en wat bij katten nooit is uit te sluiten, gebeurde ook: bij het naderen van het bootje, dook het dier opnieuw het water in en zwom naar de waterkant bij een trapje, recht in de armen van brandweermensen die inmiddels ter plaatse waren gekomen. De brandweer droeg het beestje over aan de dierenambulance.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.