Twee verdachte jongens aangehouden op de galileilaan

13 oktober 2009

DORDRECHT - Twee jongens van 14 en 15 jaar uit Dordrecht zijn op 11 oktober op de Galileilaan aangehouden. De politie kreeg informatie dat ze zich in de buurt van het NS-station in de buurt van de fietsenstalling verdacht ophielden.

De 14-jarige bleek in het bezit van een fiets die van diefstal afkomstig is. Bij de 15-jarige werd een vlindermes aangetroffen en in beslaggenomen. De verhoor konden de twee naar huis, de goederen achterlatend.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.