Drugsverdachten aangehouden tijdens controle

14 oktober 2009

DORDRECHT - Bij drugscontroles op de A16 tussen Breda en Rotterdam zijn in de nacht van 13 op 14 oktober in totaal vijf mannen aangehouden op verdenking van het bezit van harddrugs. Het gaat om verdachten van 20, 22, 25, 35 en 59 jaar uit België, Duitsland en Frankrijk.

De vijf zaten niet bij elkaar in één voertuig, maar reden in verschillende auto's en werden bij afzonderlijke controles van de weg gehaald. In totaal werd voor zo'n zes ons aan harddrugs aangetroffen en in beslaggenomen, waarvan 450 gram vermoedelijk heroïne en ruim 200 gram vermoedelijk cocaïne.

Ook werden gebruikershoeveelheden hennep en hasj en een knuppel aangetroffen en in beslaggenomen. De verdachten werden ingesloten en verhoord. De controles werden uitgevoerd door het Joint Hit Team, een samenwerkingsverband tussen de Nederlandse, Franse en Belgische politie.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.