Politie houdt brandstichter aan in school aan de Maria Montesorrilaan

14 oktober 2009

DORDRECHT - Een 30-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats is door de politie aangehouden voor brandstichting in de leegstaande school aan de Maria Montessorilaan.

De brandweer en de politie kregen de melding van een brand in de school dinsdagmiddag 13 oktober rond 15.00 uur. De brandweer kon de brand snel blussen maar ontdekte dat in het pand een man rondliep. De politie kon even later de 30-jarige man aanhouden. Hij is meegenomen naar het bureau.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.