Zonder rijbewijs over de Stadspolderring

15 oktober 2009

DORDRECHT - Na een korte achtervolging hebben politiemensen een 18-jarige man uit Dordrecht aangehouden. Ze zagen hem op donderdag 15 oktober 2009 omstreeks 03.10 uur rijden in een auto over de Stadspolderring in Dordrecht.

De bestuurder gaf gas en probeerde de politieauto kwijt te raken. Het voertuig ging de wijk in en bij het Simon Vestdijk-erf zetten agenten de auto aan de kant. Uit controle bleek dat de 18-jarige geen rijbewijs heeft en de auto zonder toestemming had meegenomen.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.