Verkeerscontroles aan 4 verschillende straten

15 oktober 2009

DORDRECHT - De politie heeft verkeerscontroles gehouden op woensdag 14 oktober 2009. De controles gebeurden op verschillende plekken in Dordrecht namelijk de S.M. Hugo van Gijnweg, Brouwersdijk, Weeskinderendijk en de Dubbeldamseweg Zuid.

De politiemensen keken naar snelheidsovertredingen en andere verkeersovertredingen. Verder controleerden zij fietsen en keken of deze niet gestolen waren. In totaal schreven de politiemensen 22 bekeuringen uit waaronder 9 voor snelheidsovertredingen en 7 voor het niet dragen van de autogordel.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.