Politie zoekt getuigen en betrokkene bij aanrijding

15 oktober 2009

DORDRECHT - De politie is op zoek naar de bestuurster van een personenauto die op dinsdag 6 oktober 2009 in botsing kwam met een 46-jarige fietser uit Dordrecht. Rond 20.30 uur fietste de man op de Brouwersdijk in Dordrecht ter hoogte van de Bas van der Heijden-supermarkt toen hij werd aangereden door een personenauto. Deze reed op dat moment vanaf een parkeerplaats weg.

De man kwam ten val en later bleek dat hij zijn pols op drie plaatsen gebroken had. Hij moest daarvoor geopereerd worden. Na de aanrijding gingen omstanders zich ermee bemoeien en er ontstond een gespannen sfeer. Het slachtoffer besloot daarop weg te gaan zonder gegevens met de automobiliste uit te wisselen.


De politie wil haar graag spreken en roept haar op zich te melden. Het gaat om een blanke, vrij lange vrouw, met een stevig postuur en met kort donker haar. Ze reed in een rood autootje, mogelijk een Suzuki Swift (ouder model). De betrokken bestuurster en getuigen kunnen bellen naar 0900-8844 (lokaal tarief) en vragen naar Wijkteam West.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.