Rijbewijs ingevorderd na aanrijding Krispijnseweg

19 oktober 2009

DORDRECHT - Een 37-jarige man uit Dordrecht is in de nacht van vrijdag op zaterdag 17 oktober aangehouden nadat hij een aanrijding had veroorzaakt. Hij reed op de Krispijnseweg in de richting van de Hooftstraat.

Ter hoogte van de kruising met de Jacob Catstraat, verloor hij de macht over het stuur waardoor een aanrijding met een geparkeerde personenauto ontstond. Beide auto’s raakten beschadigd. Nadat bij de man een blaastest was afgenomen, bleek dat hij te veel had gedronken. Hij blies meer dan 1,5 promille. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.