Aangehouden met verfspuitbussen aan de Vrieseweg

19 oktober 2009

DORDRECHT - Een 15- en 16-jarige jongen uit Dordrecht zijn in de nacht van zaterdag 17 op zondag 18 oktober aangehouden. Agenten controleerden de twee aan de Vrieseweg, waarbij bleek dat zij meerdere verfspuitbussen bij zich hadden.

Aangezien dit verboden is volgens de Algemene Plaatselijke Verordening en de twee al eerder zijn aangehouden voor het aanbrengen van graffiti, werden zij aangehouden. De politie onderzoekt of er ook nu daadwerkelijk graffiti is gespoten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.