Man mishandelt buurman aan de M.H. Trompweg

19 oktober 2009

DORDRECHT - Een 28-jarige man uit Dordrecht is op vrijdagmiddag 16 oktober aangehouden. Hij wordt ervan verdacht zijn 24-jarige buurman te hebben mishandeld aan de M.H. Trompweg. De twee hadden eerder die dag onenigheid gekregen, waarbij de verdachte de andere man bedreigde. Later op de middag belde de 28-jarige man bij zijn buurman aan, gaf hem een klap en verwondde hem met een steekwapen.

De 24-jarige man liep een pijnlijk hoofd en enkele snijwonden in zijn arm op. Nadat de politie was gebeld, kon deze de verdachte aan de hand van het signalement aanhouden. Hij is in verzekering gesteld. De politie stelt een onderzoek in.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.