Man slaat taxichauffeur aan het Stationsplein

19 oktober 2009

DORDRECHT - Een 24-jarige man met onbekende woon- of verblijfplaats is in de nacht van vrijdag 16 op zaterdag 17 oktober aangehouden. De man had een taxirit gemaakt, maar kon hiervoor niet betalen. Daarop reed de taxichauffeur met hem terug naar de taxistandplaats aan het Stationsplein.

Toen een andere taxichauffeur de 24-jarige man aansprak op zijn gedrag, sloeg die hem op zijn gezicht. De chauffeur raakte hierdoor gewond aan zijn lip. Hierna ging de verdachte er vandoor. Aan de hand van het signalement konden agenten de man even later aanhouden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.