Aanhouding na brand in woning aan Almsvoetstraat

20 oktober 2009

DORDRECHT - De politie heeft dinsdagochtend, 20 oktober 2009 een 26-jarige inwoner van Dordrecht aangehouden op verdenking van brandstichting. Rond 06.15 uur ontstond brand in een woning aan de Almsvoetstraat in Dordrecht. Een getuige had gezien dat de 26-jarige man van de woning was weggelopen.

Na een kort onderzoek kon de politie de man aanhouden. De brandweer gaf het sein middelbrand maar had de brand snel onder controle. Aangezien brandstichting niet uit te sluiten valt stelt de Unit Forensische Opsporing een onderzoek in naar de oorzaak van de brand. De 26-jarige man, de bewoner van de woning, is ingesloten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.