Vrouw aangehouden voor vernieling van autoraam aan de Frank van der Goesstraat

21 oktober 2009

DORDRECHT - Een 23-jarige vrouw uit Dordrecht is op dinsdagavond 20 oktober aangehouden aan de Frank van der Goesstraat. De politie kreeg een melding van vernieling en trof ter plaatse een vrouw aan die vertelde dat het raampje van haar auto was vernield.

De 23-jarige vrouw zou dit hebben gedaan door vanaf haar balkon een aantal drinkglazen gooien richting de auto. De politie onderzoekt de zaak.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.