Jong Oranje aanwezig tijdens finale zaalvoetbal

21 oktober 2009

DORDRECHT - Op vrijdag 23 oktober 2009 is er in de Reeweghal de finale van het jaarlijkse school zaalvoetbaltoernooi. Het zaalvoetbalteam van Jong Oranje speelt op de finaledag een demonstratiewedstrijd tegen de A1 van de Dordtse Zaalvoetbal Stichting (DZS). Het toernooi is een samenwerking tussen DZS, Soccer for Life en Sportbedrijf Dordrecht.

Afgelopen maandag en dinsdag streden ongeveer 650 voetballertjes (60 teams) van scholen uit Dordrecht om een plaats in de finale in drie leeftijdscategorieën. Op woensdag namen de meisjesteams het tegen elkaar op. Naast de voetbalwedstrijden is er ook een pannakooi waar Soccer for Life toppers Zouhair Elyaakoubi en Josimar van der Werp iedereen uitdagen. Verder is er een snelheidsmeter om bij te houden wie het hardste schot heeft.

Jeugd
Voor basisschooljeugd houdt Sportbedrijf Dordrecht al jaren verschillende sporttoernooien, waaraan jaarlijks duizenden kinderen meedoen. Lokale verenigingen treden op hun eigen locatie op als gastheer, het Sportbedrijf coördineert het programma. Het zaalvoetbaltoernooi is één van de elf schoolsporttoernooien die in het schooljaar 2009/2010 plaatsvinden.

Kijk voor meer informatie, sch ema’s, foto’s en video’s op www.dordtsport.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.