Toegangskaarten Dordrecht - Ajax ongeldig verklaard

22 oktober 2009
Toegangskaarten Dordrecht - Ajax ongeldig verklaard

DORDRECHT - In de nacht van woensdag op donderdag is er ingebroken op het kantoor van FC Dordrecht. De administratie werd opengebroken waar vervolgens een volledige kluis met inhoud werd weggenomen. De bevatte o.m. kaartjes voor de wedstrijd FC Dordrecht - Ajax van 29 oktober.

Het bestuur van FC Dordrecht heeft besloten alle thans in omloop zijnde kaarten voor deze wedstrijd ongeldig te verklaren. Aanstaande zondag (25 oktober) worden de kassa’s van het GN Bouw Stadion geopend om de reeds aangekochte kaarten om te ruilen voor nieuwe toegangsbewijzen.

Tussen 11.00 en 13.00 uur worden de seizoenkaarthouders verzocht de gekochte kaarten om te ruilen. Tussen 13.00 en 15.00 uur kunnen de fankaarthouders en leden van de Supporters Vereniging terecht.

Voor alle duidelijkheid, dit betreft géén nieuwe verkoopmogelijkheid, uitsluitend personen in het bezit van een reeds gekochte toegangskaart kunnen terecht. Omruilen geschiedt op basis van vertoon Seizoen-, Fan- of Supporters Vereniging-kaart, legitimatiecontrole, kaartnummercontrole én inlevering reeds aangekochte kaarten.

De gestolen toegangskaartenkaarten waren allen geregistreerd en dus bekend zijn bij FC Dordrecht, Deze zijn opgenomen in de aangifte bij de politie welke een uitgebreid onderzoek is gestart. Indien er personen zijn die in de nacht van woensdag op donderdag verdachte personen in de omgeving van het stadion hebben gezien, worden zij verzocht contact op te nemen met de politie. Dit kan via 0900-8844.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.