Aanrijding op het Dudok-erf

22 oktober 2009

DORDRECHT - Een 81-jarige man uit Dordrecht is aangereden door een auto. Op woensdagmiddag 21 oktober 2009 kwam de melding van de aanrijding op het Dudok-erf in Dordrecht.

Na de klap met de auto bleef het slachtoffer op de grond liggen. Gelukkig was hij goed aanspreekbaar maar had wel last van zijn heup. Ambulancepersoneel onderzocht de 81-jarige man. Daaruit bleek dat hij geen ernstige verwondingen had en niet mee hoefde naar het ziekenhuis.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.