Man gewond door klapband in het gezicht op de A16

22 oktober 2009

DORDRECHT - Op de rijksweg A16 net voor de Moerdijkbrug heeft een vrachtwagen een klapband gehad. Dat gebeurde op woensdagmiddag 21 oktober 2009 rond 12.30 uur. De bestuurder van de auto die op de baan naast de vrachtwagen reed, een 38-jarige man uit Antwerpen, had het raampje openstaan.

Door dit raampje kreeg hij een gedeelte van de band in zijn gezicht. Hij raakte hierdoor onwel, waarna de auto enkele honderden meters langs de vangrail schoof. Een ambulance bracht de automobilist met ernstig aangezichtsletsel naar het ziekenhuis. Na het ongeval was de rechter rijbaan enige tijd afgesloten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.