Bus rijdt dronken man aan op de Burgemeester de Raadtsingel

23 oktober 2009

DORDRECHT - Een 18-jarige man uit Dordrecht is met een flinke bult overgebracht naar het ziekenhuis. Op donderdagavond 22 oktober 2009 kwam de melding dat een bus iemand had aangereden. Dat gebeurde op de Burgemeester de Raadtsingel in Dordrecht. Politiemensen zagen de 18-jarige op de vangrail zitten.

De man vertelde dat hij gestruikeld was tegen de bus. Hij had teveel gedronken en was spontaan de weg opgelopen terwijl de bus eraan kwam. Zijn letsel viel mee. In het ziekenhuis viel de 18-jarige overigens door zijn drankgebruik in slaap.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.