Winkeldiefstal op het damplein

23 oktober 2009

DORDRECHT - Agenten hebben op de N3 twee verdachten van winkeldiefstal aangehouden. De politiemensen begonnen na een melding op donderdagmiddag 22 oktober 2009 een onderzoek. Bij een winkeldiefstal op het Damplein in Dordrecht was een rode auto weggereden. De agenten zagen de auto vanaf de Provincialeweg de N3 oprijden.

Over de brug bij Papendrecht zette de politie de wagen aan de kant. Hierin zaten twee mannen van 38 en 39 jaar uit Rotterdam. De ene verdachte vertelde dat hij bij een supermarkt op het plein met de diefstal van spullen gestopt was omdat hij in de gaten werd gehouden. Maar bij de andere supermarkt op het Damplein lukte de diefstal wel.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.