Matroos verdronken in haven bij Dordrecht

24 oktober 2009
Matroos verdronken in haven bij Dordrecht

DORDRECHT - Bij een schip aan de Prins Willem Alexander Kade is op 23 oktober 2009 een 37-jarige Filippijnse matroos verdronken.

De man was gisterenavond niet op het schip teruggekomen en werd door de bemanningsleden vanmorgen als vermist opgegeven. Op de kade werd een pakketje kleding en een paspoort aangetroffen. De duikploeg van de Dordtse brandweer, reddingsbrigade, het KLPD en de politie startten een zoekactie. De man werd rond 09.45 uur gevonden.

Zijn lichaam is voor onderzoek naar het mortuarium gebracht waar het zal worden geschouwd. De definitieve uitslag daarvan en de oorzaak van het te water raken is nog niet bekend. De politie gaat er van uit dat de man door verdrinking om het leven is gekomen.  

Foto's: Rob van der Woude

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.