Bestuurder gewond na aanrijding met lantaarnpaal

26 oktober 2009

DORDRECHT - Een 24-jarige inwoner van Dordrecht is gewond geraakt bij een aanrijding op de Mijlweg op zondag 25 oktober.

Getuigen hadden gezien dat een auto met hoge snelheid over de Mijlweg reed waarna hij remde, om zijn as heen draaide en tegen een lantaarnpaal tot stilstand was gekomen. De politie trof een lang remspoor aan waaruit valt af te leiden dat de auto met hoge snelheid heeft gereden.

De bestuurder raakte gewond aan zijn hoofd en moest naar het ziekenhuis voor controle. Het rijbewijs van de man, een beginnend bestuurder, is ingenomen. De auto raakte zwaar beschadigd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.