Pizzabezorgbedrijf aan de Bamendaweg overvallen

26 oktober 2009

DORDRECHT - Een pizzabezorgbedrijf aan de Bamendaweg is op 24 oktober door een onbekende man overvallen. Tussen 22.30 en 22.45 uur drong een onbekende man met bivakmuts het bedrijf binnen en bedreigde het personeel met een wapen.

Hij eiste geld en ging er uiteindelijk met een bedrag vandoor. Er waren op dat moment vier personeelsleden aanwezig. Zij bleven ongedeerd. Een hondengeleider is nog ter plaatse gekomen, maar een verdachte werd niet meer gevonden. De Unit Forensische Opsporing heeft sporenonderzoek verricht.


De politie is op zoek naar getuigen van deze overval en vraagt hen te bellen naar de Politie Zuid-Holland-Zuid op 0900-8844 (lokaal tarief) en te vragen naar de recherche in district I.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.