Vrouw slaat moeder en vernielt deur

26 oktober 2009

DORDRECHT - Een 19-jarige vrouw uit Dordrecht is op 24 oktober op de Tesselschadestraat aangehouden. Ze zou kort daarvoor bij haar moeder een deur hebben vernield en haar hebben geslagen.

De twee hadden flinke ruzie gehad, waarbij de dochter mogelijk gedronken had. Agenten gingen meteen in de directe omgeving kijken en vonden de verdachte in de buurt. Ze werd meegenomen en is na verhoor met een dagvaarding heengezonden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.