Verdachte gevaarlijk rijgedrag aangehouden

26 oktober 2009

DORDRECHT - Een 28-jarige man uit Dordrecht is op 24 oktober aangehouden, nadat hij op de rondweg N3 ter hoogte van Dordrecht tegen een andere auto aanbotste. De verdachte reed vanaf de Merwedestraat de invoegstrook van de N3 op en haalde op deze invoegstrook een andere auto in.

Hij verloor de macht over het stuur en botste op de N3 tegen de auto van een 56-jarige man uit Dordrecht op. Naast hem zat een 54-jarige vrouw uit Dordrecht. Het leek er even op dat – gezien haar verwondingen – het dak van de auto moest worden opengeknipt, maar haar verwondingen vielen erg mee en het losknippen bleek niet nodig. De verdachte is na verhoor heengezonden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.