Rijbewijs ingevorderd na rijden onder invloed op het Joke Smit-erf

26 oktober 2009

DORDRECHT - Op vrijdagavond 23 oktober heeft de politie op het Pearl Buck-erf een 44-jarige man uit Alblasserdam aangehouden wegens het rijden onder invloed. Surveillerende agenten zagen op de Groenezoom een Mercedes Vito rijden die opviel omdat de bestuurder geen verlichting voerde.

Op de Stadspolderring ter hoogte van het Joke Smit-erf werd een stopteken gegeven waar de bestuurder niet op reageerde. Ter hoogte van het Pearl Buck-erf kreeg de man het in de gaten en parkeerde zijn voertuig op de parkeerplaats.


De man rook sterk naar alcohol en stond onvast ter been. Hij werd aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Daar blies hij 730 ug/l (1,7 promille) waarna zijn rijbewijs werd ingevorderd.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.