Doorrijden na ongeval: politie zoekt betrokkenen/getuigen

26 oktober 2009

DORDRECHT - Op de Prinses Julianaweg heeft op vrijdagavond 23 oktober rond 22.45 uur een ongeval plaatsgevonden waarbij de bestuurder van een personenauto is doorgereden.

De tot nu toe onbekend gebleven bestuurder van een personenauto reed een 41-jarige fietser uit Dordrecht aan. De fietser viel daardoor tegen een geparkeerde auto en liep verwondingen aan zijn elleboog en been op. De man werd na de aanrijding naar de huisartsenpost gebracht. De politie is op zoek naar deze bestuurder of getuigen die iets van het ongeval hebben gezien. Daarnaast wil de politie graag in contact komen met een vrouw die stopte en kort met het slachtoffer heeft gesproken. Zij worden verzocht zich te melden op telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.