Gestolen fiets duikt op op de Simon van Gijnweg

26 oktober 2009

DORDRECHT - Op de Simon van Gijnweg is op vrijdagmiddag 23 oktober een 27-jarige man uit Dordrecht aangehouden voor het rijden op een gestolen fiets. De man werd door een agent gecontroleerd wegens vermoedens van heling.

Aan de hand van het framenummer werd geconstateerd dat de fiets als gestolen stond gesignaleerd. De man gaf aan de fiets te hebben overgenomen van een bekende. De fiets is in beslag genomen en de man werd na verhoor heengezonden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.