Man aangehouden na beledigen conductrice

26 oktober 2009

DORDRECHT - Op vrijdagmiddag 23 oktober heeft een conductrice aangifte gedaan van belediging. Een 18-jarige man uit Dordrecht weigerde op station Stadspolders te vertrekken nadat hij de vrouw had beledigd. Politieagenten hielden de man aan en namen hem mee naar het politiebureau. In overleg met justitie moest de man direct 350 euro betalen. De politie maakt een proces-verbaal op.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.