Brand in korfbalkantine aan de Schenkeldijk

26 oktober 2009
Brand in korfbalkantine aan de Schenkeldijk

DORDRECHT - In een gebouw van de voormalige korfbalvereniging De Regenboog aan de Schenkeldijk heeft op 25 oktober brand gewoed. Rond 07.30 uur kwam de melding via 112 binnen en binnen een half uur was de brandweer de vlammen meester. Het pand is al een tijdje buiten gebruik en was geheel afgetimmerd. Niemand raakte gewond. Doordat er sprake was van meerdere brandhaarden, wordt uitgegaan van brandstichting. De Unit Forensische Opsporing van de Politie Zuid-Holland-Zuid doet onderzoek.

Foto’s:  Rob van der Woude

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.