95 stellingen tegen de evolutietheorie

27 oktober 2009

DORDRECHT -  De werkgroep Creatie.info gaat zaterdag 31 oktober bij de Dordtse Augustijnenkerk en aan een deur van de VU in Amsterdam een poster met 95 stellingen tegen de evolutietheorie ophangen.

Dit is naar het voobeeld van Maarten Luther die in 1517 de beroemde 95 stellingen tegen de handel in aflaten publiceerde, wat het symbolische begin van het protestantisme inluidde.

De actie in Dordrecht zal worden uitgevoerd door directeur Bert Dorenbos van stichting Schreeuw om Leven. Het initiatief is een aanklacht tegen de kerk, die niet meer naar de bijbel leeft. De evolutietheorie spreekt zichzelf op meerdere manieren tegen en is gebasserd op onbewezen veronderstellingen.

De VU heeft volgens de werkgroep de oorspronkelijke Bijbelse grondslag losgelaten en de evolutietheorie in de kerk gebracht.

Meer informatie: www.creatie.info

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.