Autobestuurder die meisje heeft aangereden word nog gezocht

27 oktober 2009

DORDRECHT - De politie zoekt een autobestuurder die betrokken was bij een aanrijding. Deze aanrijding gebeurde op maandagmiddag 26 oktober 2009 bij de Nolensweg in Dordrecht. Een kleine blauwe personenauto botste tegen een 12-jarige fietsster uit Dordrecht.

De bestuurder van de auto stapte uit en vroeg naar de gegevens van het meisje. Hij beloofde langs te komen maar deed dat tot op heden niet. Het meisje had letsel aan haar pols en elleboog. De politie verzoekt de autobestuurder contact met haar op te nemen. Getuigen die iets weten of gezien hebben van de aanrijding kunnen ook bellen met nummer 0900-8844 (lokaal tarief).

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.