Man beledigd ambtenaar in functie en word opgepakt

27 oktober 2009

DORDRECHT - Agenten hebben een 30-jarige man uit Dordrecht aangehouden voor belediging. Bij deze aanhouding verzette de verdachte zich. Politiemensen gingen op maandagmiddag 26 oktober 2009 naar een melding bij de Oranjelaan in Dordrecht. Er zou een verkeersincident zijn gebeurd.

Toen agenten hun voertuig parkeerde bij een benzinestation kwam de 30-jarige aangereden. Deze man begon direct te tieren en vertelde dat hij was aangereden. De politiemensen  waarschuwden de verdachte dat hij rustig moest doen. Maar de man ging verder met schelden. Hierop volgde zijn aanhouding. De politie zoekt uit wat er nu precies plaatsgevonden heeft.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.