Buitenwacht heeft kringviering op eerste zondag van de maand

28 oktober 2009

DORDRECHT - Oecumenisch Centrum de Buitenwacht aan de Bosboom Toussaintstraat in Krispijn is weer beginnen met een kringviering elke eerste zondag van de maand. Met de komst van spiritieel leidster Rikie Bansberg is deze traditie wederom opgepakt. Vanaf half elf is er koffie.

De eerste kringviering in de Buitenwacht dateert vanaf 1982, net nadat de Hervormde Johanneskerk met diensten was gestopt. Tot een aantal maanden geleden maakte ook de RK kerk nog gebruik van de ruimte als alternatief voor de aan de Brouwersdijk gesloten OLV Kerk.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.