Verdachte in berovingszaak aangehouden

28 oktober 2009

DORDRECHT - Een 25-jarige man uit Dordrecht is op 27 oktober in zijn woonplaats aangehouden. De man wordt ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij de gewelddadige beroving van een 82-jarige man uit Zwijndrecht in de nacht van 26 op 27 juni 2009.

De politie startte een uitgebreid rechercheonderzoek dat naar de identiteit van de verdachte leidde. De zaak werd onder meer in Opsporing Verzocht behandeld. Met de aanhouding van de verdachte is de zaak voor de politie nog niet klaar. De recherche zet het onderzoek voort.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.