Joop de Jong voor eerste keer in geel bij De Willige Dame

28 oktober 2009

DORDRECHT/PAPENDRECHT - Joop de Jong uit Papendrecht lijkt op jacht te zijn naar zijn eerste clubtitel bij de Willige Dame in Dordrecht. Hij was trouwens in zijn lange schaakloopbaan al clubkampioen van Messemaker/Gouda, Papendrecht en Groothoofd/Dordrecht. Nooit eerder stond hij bovenaan bij DWD in Dordrecht en daarom is zijn eerste gele trui nieuws op de schaaksite www.tomsschaakboeken.nl De Jong was in het  verleden ook twee keer co-winnaar het het befaamde Fokkertoernooi in Papendrecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.