Man grijpt vrouw bij de keel na ruzie aan de M. Harpertsz Trompweg

29 oktober 2009

DORDRECHT - Agenten hebben een 28-jarige man uit Dordrecht aangehouden voor mishandeling. Politiemensen gingen op woensdagmiddag 28 oktober 2009 naar een melding op de M. Harpertsz Trompweg in Dordrecht.

Een 28-jarige vrouw vertelde dat zij ruzie had gekregen met haar 28-jarige man. Tijdens de ruzie pakte de verdachte de vrouw bij haar keel. Ook zou de man de 28-jarige vrouw geslagen hebben. De verdachte stond buiten waar agenten hem aanhielden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.