Wasstraat aan de Weeskinderendijk wordt Spookstraat

29 oktober 2009

DORDRECHT - Op zaterdagavond 31 oktober van 19:00 – 22:00 uur zal Wasstraat de Walvis aan de Weeskinderendijk voor even veranderd worden in een ‘Spookwasstraat’.  De opbrengsten komen ten goede voor de weeskinderen van Internationale Kinderhulp Nederland.

In het kader van Halloween kunnen autobezitters een hele unieke gebeurtenis gaan bijwonen. De auto’s kunnen op zaterdagavond door de enigste spookwasstraat ter wereld rijden. Een mooie gelegenheid om deze keer dus ook de kinderen mee te nemen. Voor hen is er na afloop ook nog een zak snoep te krijgen.

Bovendien zal Wasstraat de Walvis alle opbrengsten besteden aan de weeskinderen van Internationale Kinderhulp Nederland (IKN). De Zwijndrechtse stichting ondersteunt onder meer kinderdorpen in Congo, Roemenie, Guatemala en India.     

Voor meer informatie kan men terecht op www.wasstraatdewalvis.nl

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.