SP Dordrecht start campagne raadsverkiezingen 13 november

30 oktober 2009

DORDRECHT - De SP Dordrecht zal volgend jaar voor de eerste keer meedoen aan de verkiezingen voor een nieuwe gemeenteraad. Dat blijkt uit een bericht aan de leden. Daarmee wordt aan alle twijfel - doet de SP wel of niet mee - een einde gemaakt. De tekst van de SP luidt:

Alle leden van de SP afdeling Dordrecht worden uitgenodigd de Algemene Leden Vergadering bij te wonen die zal plaastvinden op vrijdag 13 november 2009 in het Cultureel Centrum Sterrenburg aan het Dalmeyerplein 10. Aanvang van de vergadering 20:00 uur. De zaal is open vanaf 19:30 uur.

Deze vergadering is van groot belang omdat hiermee de start wordt gegeven voor de campagne van de Gemeenteraadsverkiezingen van 03 maart 2010 en de kandidatenlijst door de ALV vastgesteld en goedgekeurd moet worden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.