Mart School exposeert in de Buitenwacht

31 oktober 2009

DORDRECHT - Mart School exposeert schilderijen in centrum de Buitenwacht. Hij laat daarmee zien, dat hij als schilder een laatbloeier is. School, een bekende Dordtenaar in het actiewezen die daarom ook door de gemeente werd onderscheiden, was eerst leraar en medewerker van het woningbedrijf.

In de Buitenwacht laat de zeventig jarige schilder zien dat hij werkt vanuit verschillende stijlen. Vanaf half tien tot vier uur is zijn werk aan de Bosboom Toussaintstraat te bekijken. School exposeerde de laatste tijd ook regelmatig onder het vaandel van Bart  van der Bom, de zoon van de eens in Dordrecht zeer bekende politicus Jaap van der Bom.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.