Dronken man weigert alle hulp na aanrijding

02 november 2009

DORDRECHT - De politie reed maandagochtend rond 05.00 uur uit op een eenzijdig ongeval op de Laan der Verenigde Naties. Ter hoogte van de Nassauweg stond een personenauto rondom in de schade met een man nog achter het stuur. Toen de politie aan de man vroeg of het allemaal ging weigerde de man direct al alle medewerking.

Het was niet duidelijk hoe en waar de aanrijding was geweest maar wel werd duidelijk dat het nog niet lang daarvoor had plaatsgevonden. De bestuurder, een 19-jarige inwoner van Rotterdam weigerde hier echter over de praten waarna de politie besloot hem aan te houden.

Het rijbewijs van de man is ingevorderd en aangezien het vermoeden bestond dat de man had gedronken is hij tevens ter ontnuchtering ingesloten. De weigerde ook medewerking te verlenen aan de ademanalyse.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.