Weekblad Dordt Nu viert verschijning op donderdag met lancering van ook Dordt Toen

03 november 2009

DORDRECHT - Het weekblad Dordt Nu verschijnt deze week voor de eerste keer op donderdag. Eindredacteur Emiel van der Velde lanceert daarom ook een maandelijkse historische bijlage, die gaat verschijnen onder de naam Dordt Toen. In de eerste aflevering levert de voorzitter van het Platform Stedelijke Herdenking, Hans Berrevoets, het openingsverhaal met het pleidooi om meer historisch goud uit de Dordtse schatkamers te delven. In de gemeenteraad van Dordrecht zal daarover vanavond (3 november) ook worden gesproken. Het Platform Stedelijke Herdenking hoopt in de voltallige gemeenteraad een bondgenoot te vinden om meer met historie aan de weg te timmeren.

Weekblad Dordt Nu gaat naar de donderdag, aangezien zusterblad de Stem van Dordt zich sterk maakt voor de woensdag. De twee bladen behoren tot uitgeverij Wegener vanaf de zomer van 2009.  PcM uitgevers verkocht toen de Stem aan Wegener.  In ruil daarvoor werd het Ad De Dordtenaar weer voor honderd procent eigendom van PcM dat als Persgroep is gegaan met een Belgische eigenaar.

Dordt Nu verzorgt ook een eigen Dordtse website met nieuws en andere berichten. De site is te vinden onder www.dordtnu.nl

Wie de donderdaguitgave niet in de bus krijgt, kan onderop de voorpagina van de website een bezorgklacht indienen!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.